Uschochblädag

Idag är det en sån där pissig tråkig dag! Det har varit grått och trist, blåst och småduggat ute.. Stewen jobbar monsterpass, från 11 till typ 20.. Jag har inte gjort så mycket idag, varit ute och handlat shampo, balsam och tandkräm.. Tjoho vad intressant. Ätit tråkig pås-soppa har jag också gjort. (Med svamp och krutonger) Den är inte lika god längre! :p

Imorse när vi klev upp såg köket ut som ett bombnedslag (inget ovanligt), men när jag gick in för att fixa mat nu på eftermiddagen så höll jag på att svimma. Det var jättefint(!) Våra flatmates har möblerat om och tagit bort en massa skräp och grejs, så nu ser rummet mycket större ut! Dammsugit hade de också gjort..! Fantastiskt.

Igår köpte jag lite bananer och jordgubbar ute på gatan. Det är skillnad på folk och folk alltså.. Hon som sålde bananerna var jätteotrevlig, och hon med jordgubbarna var jättegullig. Hon sa sweetie och darling till höger och vänster... Banantanten var sur, jag gav henne 1.10, bananerna kostade 1 euro. Tänkte säga att hon kunde behålla växeln men hon stack bara med pengarna utan vidare. Då blev jag då så arg så jag gick därifrån :p

När Stewen kom hem igår så gick vi ut och köpte lite glass (vi måste äta upp glass på en gång för våran frys är värdelös..) och så åt vi jordgubbar, glass och banan :D Gubbarna var jättegoda men de hade gömt en massa ofräscha under dom fina röda som var överst.. blä!



Gottigott

Jameson-distilleriet

Äntligen fick Stewen dricka whiskey för första gången sen vi kom hit. Haha. I lördags besökte vi Jameson-distilleriet.. Rätt intressant, men jag kan inte tycka whiskey är gott!






Den ljusaste där är bara 1 år, sen blir de äldre och äldre..




För 50 000 euro kan du få alla dom där flaskorna på raden!


Skål!


Hej fejksmajl.


De bjöd på dricka sen.. Stewen drack rent och jag tog med tranbär. Ingen höjdare..



Stewen nöjd efter besöket :)
 


Kilmainham Gaol

För en vecka sedan for vi till Kilmainham Gaol, ett gammalt gammalt fängelse, som är ett museum nu. (Det användes som fängelse fram till 1924). Riktigt intressant, och nästan lite läskigt. Fick höra om en massa kända och okända fångar som levt och/eller blivit avrättade där.




Vilken film har spelats in här? Guiden ställde frågan och Stewen visste såklart.
In the name of the father, den vill jag se nu.

  




En fängelsecell..



  



Kapellet




De där två stenarna ovanför balkongen som ser annorlunda ut, visar varsifrån de hängde folk..



Pink flowers

Några rosa bilder bjussar jag på såhär på fredagkvällen..










Dóbryj vécher

Vad ska man säga....beställde oxfile men fick köttfärs....tur man kan göra god mat av köttfärs också.....4-4 på Anfield....jag är helt mållös...eller det är nog fel ord att använda...är totalt utmattad iaf....hjärtat klarar inte av vilka påfrestningar som helst, speciellt när man har kommit upp i åldern som jag gjort.

Måste hitta lite rysk kaviar nånstans...pälsmössa å en gammal lada skulle inte vara helt fel heller. Åka ner för gatan till tonerna av den ryska nationalsången dånandes ut ur stereon....sen börja dricka billig rysk hembränd vodka istället...

Ska lära mig ryska också...två fraser som jag tror jag kan ha stor nytta av är:

Ja hachú vódki - Jag vill ha vodka
Pamagíte, mne núzhen haladílnik! - Hjälp jag behöver ett kylskåp

Synd att vi inte vann bara men nu spelade vi förhoppningsvis bort pool från ligatiteln...eller vad tror du ante?

Spakójnyj nóchi på er

Utekväll och matprat

Jag hade en rolig utekväll igår med Hannah, Bella och Elin! :D Stewen var hemma och roade sig med chips och serietittande.. :)


Elin ska äta upp Hannahs näsa? :p


Hannah :)


Bella var rolig :)


Bella & Hannah


Hannah och jag :p


Yeey!


Idag har det varit sol och härligt. Vi gick på stan och flanerade (som mamma skulle ha sagt..) innan Steffen for på jobbet..  Stewen drack en latte och jag tog vit varm choklad(!) Har som funderat hur det ska smaka. Väldigt sött kan jag meddela, men gott. Dock lite väl mycket, jag blev typ sprängmätt på den! Mätt är jag förresten nu, ätit middag för ett tag sen.. Blev makaroner med tonfiskgegga och extra majs och tonfisk, plus ett ägg. Mycket smarrigt! Har börjat tycka tonfisk är riktigt gott, förut tyckte jag inte det..

Jag får oftast typ någon slags ätstörning dagen efter jag druckit, haha.. Skulle kunna äta mest hela tiden, blir sugen på allt möjligt.. Idag blev jag sjukt sugen på mackor-i-järnet ;P (gissa om jag ska äta det när vi kommer hem!!) med ost, skinka och svampstuvning.. Mmmm. Hade betalat dyrt för det idag :p haha. Skulle jag vara alkis skulle jag vara en tjock sådan. Fast blir man riktigt bakis så är man ju inte sugen alls.. Jaja, nog om detta!

Nu ska jag se lite film!

Solen skiner idag

Ja solen skiner i Dublin. Och Stewen jobbar såklart, men dagtid denna gång. Han slutar fyra. Jag har varit ute i det fina vädret.. Gick på stan en sväng, sen köpte jag mig en glass och satte mig vid floden och lyssnade på ljudbok! (Flickan som lekte med elden) Mycket härligt. Tror till och med jag hann få lite färg i ansiktet :p



Mysigt!


Såhär såg jag ut idag.. Det var väldigt ljust :p


Vi bor mittemellan Spar och McCormacks & Sons, en pub där vi ser på fotboll ibland (eller Stewen, jag tröttnar efter ett tag, haha..)


Där på bron fick jag ta kort på ett gäng tyskar idag :p

Friday I'm in love

Stewen kom heem, för jag längtar efter diiig!! ♥

 


"I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love"...


Te & scones

Igår var det riktigt regnigt och trist... Men vi gick på ett mysigt fik och drack te och åt scones. Ni tror väl inte vi gör annat än fikar, haha! :D Det var iallafall mycket smarrigt. Fiket var jättetrevligt, dit vill jag fler gånger :)



Bewley's café

.
Utsikt!


Grafton street..


Det var såå gott!


Stewen ler och väntar på te :)


:D


Jag häller upp te...


Och skrattar. Vet inte riktigt åt vad :D


En grå onsdag i Dublin

Jaha då var denna dagen också snart till ända... Stewen jobbar hela dagen lång, från 12 till stängning.. Så han är väl hemma runt åtta skulle jag tro. Jag har haft en ganska seg dag, det har dessutom regnat och blåst så man blev deppad bara man kollade ut ur fönstret typ.. Men nu är det bättre :) Jag har iallafall sökt ett par jobb, pratat med Sara på msn (vi använde webkamerorna också, haha) betalat hyran, och gått till biblo. Har just ätit middag, tortellini med tomatsås och mjukbröd. Enkelt, snabbt och gott må jag säga. I love it.

Pratade med våran flatmate Frank i köket och han har visst lite tjejbekymmer.. Han träffade en italiensk tjej för två månader sen.. Nu har hon sagt att hon ska tillbaka till Italien om två veckor och att hon har en annan kille där.. Så Frank var lite förtvivlad :p Och så har han bjudit på massa mat och grejer, hon var visst dyr i drift... Sen drack hon som en karl också, själv var F lite dizzy efter två pints men hon tål visst hur mycket som helst. Hon tyckte att han skulle bjuda henne på allt. Jisses! Hur ska detta sluta?




Over and out!

Utmaning!

Blev utmanad av Cissi.
"Skriv ner 5 saker du ska göra under året och utmana sedan 5 andra kompisar."


Jag ska:

  • Se Cliffs of Moher
  • Äta Shepherd's pie på irländsk pub
  • Fylla 22
  • Sommarjobba i hemtjänsten
  • Gå på bröllop

:D

Jag utmanar: Sara, Erika, Nathalie, Carro och Hannah! :)



Svenskt fika!

Jag och mina mat -och fikabilder.. Titta vad vi fick syn på i frysdisken på Supervalu!! "Authentic Swedish almond tårta with Snickers"!! ;) Den var inte tråkig kan jag meddela.. Så fort man ser något svenskt  här blir man helt lyrisk, ganska sjukt.. :D När jag strosade runt en dag när Stewen jobbade hittade jag WASA hårdbröd på Dunnes!! Var tvungen att köpa.. fantastiskt gott :)




Inget billigt skräphak det här...



Bara det bästa för min älskling....vi snackar burgare för 500 riksdaler här!!!

Ha'penny Bridge

Igårkväll sken solen så fint genom molnen.. :)




Howth

Stewen skrev ju om våran Howth-utflykt, här får ni se lite fler bilder :)














Stewen skrattar ihjäl sig åt bajsincidenten.. Rätt på min jacka fick jag fågelbajs.. :/ SPLATT!! Nämen..Nämen titta. Jag fick bajs på mig! Tur att jag inte fick det på håret eller i ansiktet iaf :p Var så konstigt, tog en stund innan jag fattade vad som hänt.. Sen lät jag så himla lugn, som att jag råkar ut för det varje dag. "Nämen..."


Ettårsdagen ♥

Ja i lördags var det ju min och Stewens ettårsdag :) Eller vi räknar att det är den dagen eftersom det var då jag frågade honom om vi var tillsammans, haha.. Erika hade undrat och jag visste inte vad jag skulle svara! Jo, nä, kanske.. :) Det råkar vara samma dag som Morfars begravning, känns lite knasigt ibland men då har man ju något bra från den dagen också..! Kan inte förstå att det redan gått ett helt år.. Love you darling ♥

Här kommer iallafall lite bilder från lördagskvällen.. Stewen bjussade på mat på Hard Rock café.. :)







Min mat! På hamburgaren: Sallad, tomat, ost, bacon... Lökringen fick Stewen :p Sjukt gott var det, och blev så mätt att jag höll på att spricka.. Även om Stewen fick hjälpa mig på slutet :) Tänkte på pappa, det här skulle vara något för dig!! :)

Happy St Totteringham's day

Igår kom då dagen som alla Gunnersfans väntar på hela säsongen, St Totteringsham´s day...dagen då Spurs inte kan komma ikapp Arsenal poängmässigt i tabellen. Även om säsongen i övrigt gått lite knackigt så känns det bra fira denna dag.

Igår firade vi även vår 1års dag, helt sjukt vad tiden gått fort!! Jag jobbade tyvärr hela dagen men vi gick iaf ut och åt på kvällen efter jobbet. Blev en lugn och trevlig middag med levande ljus och fiolspel i bakgrunden....NOT!! Vi åt på Hard Rock Cafe...fett ös till tonerna av Foo Fighters och Ozzy...inte så romantiskt kanske men fy satan vad goda burgarna var. Bilder lär ni få se sen skulle jag tro när Karin lagt in bilderna i datorn.

Idag har vi bara tagit det lugnt, åkte tåg ut till Howth som är en liten by vid havet och flanerade omkring där...gick på en marknad och köpte lite muffins och vi fick även se sälar i hamnen som var så feta eftersom att alla turister matar dom med fisk. Här hände också den roligaste incidenten på hela  vår Irlandsresa...än så länge iaf...när vi står där å tittar på sälarna så utbrister Karin "Nämen....nämen titta...jag fick bajs på mig!" En illvillig mås släppte tyvärr sin last rakt på Karin...som inte fatta vad som hände förrän efter ett tag... Skrattade så jag grät!

  

Har även sett bio ikväll...Monsters vs Aliens...rolig film men det som imponerade mest på mig var den gigantiska biosalongen...skärmen var enorm och det ryms då säkert 500+ där....tyvärr så var det inte så mycket folk idag...hade varit kul å se salongen fullsatt...men det hinner vi nog vara med om...kommer en hel del filmer som jag vill se nu på bio.

Nä nu ska vi se lite Vänner och sen sova...

Hade gött alla.

Ta mig till fjällen

Ååååhh vad jag saknar fjällen! Det är ju påsk! Och det blir ingen äkta påsk utan fjällen.. Nästa påsk ska jag vara där! Åååhh. Skoter, husvagnen, sol, snö, Fia med knuff, gomat, påskägg, Hönapöna... :)
Drömde förövrigt jättemycket konstigheter inatt.. Bland annat att vi hade en koja på gården hemma och att jag hittade massor med normala påskägg här.. Haha, önskedröm! ;)


Fjällbild från 2006

En tisdagkväll i Dublin


Stewen ser fotboll :)



En centare sjönk i Stewens öl!



Min varma choklad, superdupergod. Men vad skulle jag med allt det där sockret till? :p

Kaktips ;)











;D

/ Karin Kakmonster


Happy easter

Undrar hur man firar påsk på Irland? 
Jag googlade lite och fick bland mycket annat veta att långfredag är allt stängt.. "The day is a Bank Holiday, the banks, schools, businesses and even the pubs are all closed!"  (Fast Stewen jobbar ju då iallafall imorgon så alla affärer kan ju inte vara stängda..) Det är förbjudet att sälja alkohol, många åker till Nordirland för att köpa.. Sen om man är katolik äter man inte kött, och riktigt traditionella irländare ska gå barfota(!?) Easter Sunday (påskdagen) firar man stort, fastan är över och man äter påskägg. Måndagen är en Bank Holiday och man är ledig. Läste någonstans att man inte har något påskpynt, trist! Sen måste jag kolla om jag hittar några "vanliga" påskägg, som man fyller själv.. Jag vill ha jag vill ha! Har bara sett tråkiga färdiga chokladägg.. :p

Är avundsjuk på mor och far som farit till fjälls!! Hälsa Hönapöna och påsktuppen från mig, haha.

Glad påsk på er!

Så var det måndag igen

Jag gick ut för att köpa mjölk och bröd, kollade posten och fick se ett brev från Sara! :D Wihoooo!! Alltid lika kul :)

I övrigt har jag haft en rätt seg dag.. Inte gjort väldans mycket. Varit ganska opeppad och uttråkad.. Dessutom har det varit jättetrist väder, grått och jävligt. Lite smådroppar kände jag också. Jag förstår mig inte på irländare, de går med paraply för minsta lilla pissväder.. När det bara droppar liite litegrann med låånga mellanrum.. Paraply. Paraplyer överallt. Man är ju rädd att få ögonen urpetade ibland..

Jag vädrar i rummet nu och har just dammsugit. Drog fram extrasängen och hittade bland annat en tändsticka, tandpetare och säkerhetsnål. Och en 20-centare ;) Oj vad man kan fynda ibland, haha..

Stewen jobbar femte kvällen på rad, herregud vilket schema han verkar ha. Men bra att han får jobba! Tråkigt för mig att vara själv :p Jag jobbar snart gratis!!


Gullemorfar skulle ha fyllt 74 år idag.. ♥


Tårtkalas på mammas födelsedag, januari -08.


 
Morfar och Isak


The haunting in Connecticut

Stewen bjöd mig på bio igårkväll efter att han kommit hem från jobbet. :) Såg The haunting in Connecticut, himla bra var den. Bland det läskigaste jag sett i mina dar må jag säga! Shit pommes frites. Jag hoppade till för minsta lilla.. Skurmopp och tallrikar till exempel.. :p Men allt blir ju så maffigt på bio :p Tror jag höll på att slita armen av Stewen en gång.. haha. Klart sevärd film!



Karin Kakmonster

Åååååhh vad det är tråkigt att vara ensam!! Har iallafall varit ut och gått en sväng, men det var kallt så det blev ingen långpromenad precis.. Har ätit en pås-soppa till middag och hårdmackor. Nu ser jag Fyra bröllop och en begravning, har just druckit mjölk och ätit kakor. Köpte en förpackning chocolate chip cookies igår på Lidl.. Kostade typ 6 kronor :) Mycket goda var dom, tror jag skulle kunna äta upp hela förpackningen.. men det ska jag icke göra! Åh vad jag ska baka när vi kommer hem!! Här i köket går det knappast.. Trångt och jävligt och vette tusan om ugnen ens funkar. Sen finns det typ inga bakgrejer heller.

Nej, nu ska jag fortsätta se filmen och hoppas att Stewen kommer hem snart så jag får kramas. Han kan få lite kakor också om han är snäll ;) Du kanske har rätt Andreas, att jag göder min sambo.. ;) Hahaha..




Kolla här då, har ni sett någon större kaka? Den var smarrig kan jag meddela :)
(Torsdag 19:e mars är bilden tagen..)


All by myself

Stewen har farit på jobbet för drygt en timme sen, han var inte så peppad kan jag meddela. :p Men han är så duktig så! Jag får roa mig själv idag med, blä för det.. Men men, jag ska nog överleva!



Var bara tvungen att ta kort på den här glassförpackningen.. (Vi åt glass till plättar för längesen) Varför ens skriva "white" på förpackningen? Vit vaniljglass? Finns det vaniljglass som är någon annan färg eller?! :p

Ser ut att vara lite pissigt väder idag men hade tänkt ta mig ut och gå en sväng.. Sen har jag en till film att se.. Som jag faktiskt aldrig sett, och som alla andra har sett och som är typ allmänbildning att se..?!


Fyra bröllop och en begravning

Prommis & film

Jag har gått en liten promenad idag.. Köpte lite snask också till ikväll (det är ju lördag!)  ;) Få se när Stewen kommer hem efter jobbet. Himla härligt väder idag men det skiftar fort. Först är det jättevarmt och soligt och man skulle kunna gå utan jacka, nästa stund blåser det jättekallt och då är det skönt att ha mössa på.. :p Haha jo jag har mössa ibland, och idag var jag då så hemsk i håret. Det är inte vilken mössa som helst heller, det är Stewens :D

Lite bilder..













Nej nu ska jag ta och se lite film...


Den här blir det, Stewen sa att den var rolig. Hoppas att jag också tycker det :D

Stewen = Al Bundy = Sant



Haha här står jag utanför mitt nya jobb....sales assistant på Dunnes Stores...låter bättre än vad det är. 2 dagar och benen och fötterna är redan slitna...man får kanske vad man förtjänar när man köper skor för 50 kr :D men men vad ska man göra när man måste köpa ett par svarta byxor och ett par svarta skor på kort varsel.

Ni som sett Våra värsta år kan kanske räkna ut på vilken avdelning jag jobbar utifrån titeln...men ni som inte vet så arbetar jag på skoavdelningen för kvinns....haha va fan vet jag om damskor....klackar hit å snören dit....storlekar...å färger...ser framför mig en bitter skoförsäljare som hatar sitt jobba alá Bundy....tur man har en flickvän som jag älskar...annars hade likheterna varit allt för stora.

Här får man tyvärr se alla idioter som man hjälper...tacka vet jag Telia där man bara prata med dom via tfn...jamenar hur svårt kan det vara att prova en sko å sen lägga tillbaka den på hyllan? nääää här lämnar man bara skorna på golvet som man provat...otroligt störande...känns ganska meningslöst att städa när allt är förstört när man kommer till nästa hylla. Undrar vad kärringjävlen skulle säga om man tryckte ner en högklackad 42a rätt ner i halsen??

Sen så är schemat inget att hänga i julgranen heller...har redan jobbat 4 timmar övertid på 2 dagar...å mer lär det bli i helgen...jobbar även lördag å söndag...bah....känns redan som att the new guy får alla skitpass....

Jaja ett jobb är ett jobb å det bara å hålla ut nån månad iaf

Hade

Supervalu och Supermacs

Så. Nu har jag väl varit lite duktig ändå.. Gick till Super Valu (en mataffär nära oss) och fick lämna mitt cv. :) Sen gick jag till Supermacs (hamburgerrestaurang ja) och fick lämna där också. Yey! Det var mina två sista cv:n så nu måste jag skriva ut fler.. Men det gör jag en annan dag. :p Blidde lite hungrig, sprang in på Spar här bredvid oss och köpte en pain riche för 1 euro. Blir nog en pås-soppa till middag idag. Det är ju inte så roligt att äta ensam :p

Förresten jag förstår mig inte på vissa som jobbar i mataffärerna. Många är så himla otrevliga och tråkiga som jag vet inte vad.. Hur fasen kan såna få jobb? Kan inte vi trevligare människor få ta dom istället?! Hur kul är det att gå och betala när kassörskan bara stirrar ner och inte säger hej ens? Hon tar pengarna, ger växeln och det riktigt lyser om henne "hjälp vad tråkigt detta är, ta mig härifrån, jag vill bara dö",  typ. :p

Kan gnälla lite mer när jag ändå håller på.. :p När vi vaknade idag såg köket ut som ett bombnedslag och det var disk disk överallt. Jag bliiir så less.. Det låg till och med en halväten gurka(!?) på fåtöljen.. Vad fasen..?

Nej nu ska jag nog fördriva tiden lite med en film.. The Holiday, har inte sett den och den ska vara bra har jag hört. Lär inte få Stewen att se den med mig heller :p Haha.

Trevlig helg på er!




En svan i Stephens green idag..

Tack Sara ;)

Stewen började jobba kl 12 idag och vi gick i parken en stund innan han började. Sen gick han till jobbet och jag for hem. Men vad upptäcker jag när jag står utanför porten, ingen nyckel någonstans! Hjälp, och Stewen får inte ha telefon på sig på jobbet, skulle jag behöva  vara ute tills ikväll då han kommer hem? Haha, ringde honom ändå och han svarade, väntade fortfarande på att få börja jobba. Bara tur att han svarade. Fick springa dit och ta hans nyckel.. Pinsamt.

Jag tog mig in till slut, och började tokleta min nyckel.. Vände uppochner på hela rummet.. Lyfte mattor, flyttade sängarna, kollade igenom väskan (igen), och fick nästan panik. Det sista jag gjorde igårkväll innan jag gick hem var att köpa ägg och mjölk, och sen tog jag mig ju in. Sen dess hade jag inte använt nyckeln. Så jag visste ju att den borde vara i rummet någonstans.. Min räddare i nöden, kära Sarabanana kom in på msn när jag var som mest sur. "Hmm, märkligt. Har du kollat alla fickor?" Jo det har jag väl tänkte jag.. Men det hade jag inte alls det, kände i jackfickorna och i den högra fickan var den. HAHA. Så typiskt mig.. Nu när jag tänker efter så kommer jag ihåg att jag la den där. Iallafall, hade bara koftan på mig idag, lämnade jackan hemma.. Brukar alltid ha nyckeln i väskan, men icke denna gång.

Nu har jag varit på lite dåligt humör och surat över nyckeln.. Och så var den i jackfickan hela tiden.. Herregud. Tur att jag har dig Sara! :D

Nej om man skulle ta och gå ut en sväng. Söka lite jobb.. Ensam! Det är verkligen ingen höjdare att vara själv, riktigt tråkigt faktiskt.. I miss my Stewen.. Men men, snart har jag också jobb!!  Man måste tänka positivt.


 
Min bästaste Sara och jag :D


2:a April

Nu har det hunnit bli april, och igår var det 2 månader sen vi kom hit! Helt otroligt. Snart ska vi ju hem för tusan..! :p Blev ni lurade nåt igår förresten? Haha jag tänkte bara på när Erika lurade mig (och flera andra) att hon snaggat meteorolog-Pär.. :D

Som några av er redan vet så har ju Stewen fått jobb, och började idag. :D (Han har inte kommit hem än, och han får berätta sen, jag ska inte avslöja mer) :) Så jag har fått roa mig själv några timmar idag.. Kändes konstigt och tråkigt att vara ensam, haha. Vi har ju varit med varandra konstant i två månader och då blir det som tomt att vara själv. :p Men jag har iallafall ringt några samtal och varit runt till ställen där jag sökt jobb. Ingen framgång. :/ Jag har sökt fler jobb och flanerat lite för mig själv.. Riktigt fint väder så det var ju slöseri att sitta inne. Jättesoligt och varmt, fick ett akut behov av glass.. Köpte mig en Chocolate ripple cone och gick en sväng i Stephens green. :D

Lite bilder!



Man kan få se mycket konstigheter på gatorna..


Min glass!






















Det var folkat i parken..


Molly Malone


Jo jag var ju på en heldagsgrej i förrgår, "second round interview" på Majestic Marketing.. Fick följa med ut och se hur arbetet går till, hamnade med riktigt roligt folk så det var kul! Kändes dock konstigt att åka bil på vänster sida! :p Men då har man provat det också. Iallafall, de knackade dörr och sålde smink. Haha. Folk var faktiskt riktigt trevliga! (Inte som i Sverige, där hade väl folk bara sagt NEJ NEJ och smällt igen dörren). Det var ett jättemysigt område med massa mysiga hus, barnfamiljer och hundar på varje gård. Hursomhelst, det blev en lång dag, for vid halv tolv och kom väl hem närmare nio på kvällen. Riktigt slut var jag. Men de var iallafall nöjda med mig, tyckte att jag var "lovely" och att min engelska var bra(!) Fick fylla i ett frågepapper och sen skulle jag bli rekommenderad till managern. Men inte säkert att jag får en tredje intervju ändå. Har inte hört av dom så jag tror inte det blev något. Jag är ju inte ensam som söker jobben heller.

Jag hade en ny intervju imorse, på ett annat sales/marketing-företag. Jätterolig intervjuare, helt jättglad. Han lät så rolig då han uttalade Lundström.. :p Han undrade om jag var bra på skidor också.. haha. Han sa att det var 17 grader idag, och när jag då sa att hemma var det typ minus 25 för ett tag sen, då höll han nog på att trilla av stolen. "Are you serious!?" Iallafall, intervjun gick bra i övrigt men han ville inte anställa mig för han ville ha en långvarig och när han frågade hur länge jag skulle stanna här kunde jag inte ljuga :p Skulle visst ta 2-3 månader bara att träna upp mig så det var ju rätt kört. Ville att jag skulle komma tillbaka om jag ändrar mig och stannar längre..

Nej nu ska jag internetta vidare och vänta på att älsklingen kommer hem.. :) Ska bli spännande att höra hur hans dag varit!


Tjingeling

RSS 2.0