Öl och ost


En vecka har gått och vi har smått börjat slå oss till ro....även om vi fortfarande bor på vandrarhem. Leta ett permanent boende är prio ett just nu och vi har några alternativ där, får se vad det blir. Har tittat på en som vi absolut INTE vill ha iaf...namnet på gatan är som tagen ur en skräckfilm....Arbour Hill...."the house on arbour hill"...."the arbour hill horror"..."the arbour hill massacre"...finns några att välja mellan :D Vi tackade artigt för oss och skyndade oss därifrån...rädd att jack the ripper skulle hoppa fram och döda oss.

En sak som jag funderat på sedan vi kom hit är vad i hvete folk äter här...har ätit rostat bröd och marmelad i en vecka nu vilket inte är speciellt näringsrikt....en rap och man är lika hungrig igen....överallt ser man folk gå och småäta på mackor, chips och godis...fördomar man haft om britter med dåliga tänder och dålig hälsa stämmer. Vi har febrilt letat efter hårdbröd för att få i oss lite fibrer men det är som att leta en nål i en höstack.


Annars så har jag insett att Guinness är världens godaste öl...mer mättande än frukosten också :D Gillar verkligen den sköna stämningen när man går på puben och bara chillar...såg spurs - arsenal idag...givetvis med en kall guinness...synd bara att matchen i sig inte var nån höjdare. Domaren var dålig samt att vi har en spelare som inte ska spela fotboll gjorde inte saken bättre...inga namn nämnda men jag tror nog Tommy vet vem jag menar.


Har lite smått börjat leta jobb också...sökt ett som cheese manager :D Kravet var att man skulle ha en "passion for cheese"...gillar ju ost men får se om det räcker...har ju jobbat på polar så steget till ost är väl inte så långt borta :D

Annars finns det tydligen massa med telefonjobb här...bra betalt också...men känner att jag vill testa nått annat....kanske hamnar på nått sånt jobb tillslut ändå.


Avslutar bara med att säga "nog är du väl bättre än engelska på mig?"


Kommentarer
Postat av: Anonym

NU KANSKE DU FÅRSTÅR VILKEN SMART MORSA DU HAR SOM SÄLJER PARTY LITE VERKAR JU FUNKA ÖVERALLT

2009-02-13 @ 19:11:11
Postat av: Louise

men karin? ska ni bo där`???? vad du är modig :)

2009-03-16 @ 11:54:12
URL: http://livetmedlevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0