Whoop whoop!

Söndagen började med en prommis till Stephen's green där vi flanerade runt med varsin glass. Twister med vanilj, det åt vi även sist vi var här, (2009) sjuukt god! Nu har jag lite sådär tvångstankar att jag måste ta kort på varenda glass jag äter. Som i Thailand.




Det är himla vårigt ute nu, så häärligt! Det är ljust när man tar tidigaste bussen på morgonen och det är ljust längre på kvällarna.

Iallfall, efter glassandet åkte vi till Dundrum på en liten shoppingtur, det var väldans trevligt!


Vi åt på KFC, popcornkyckling - fantastiskt gott! Det skulle vara så himla enkelt att bli tjock här. All onyttig mat är ju så mycket billigare än "vanlig" mat?!



På vägen hem stötte vi på en ny affär. På håll tänkte vi att vad tusan är det där för ställe. "Happy Pills". Man tänkte ju lite på... knark? Lyckopiller?

Det visade sig att det var en godisaffär! Massa amerikanskt godis, glass och lösgodis. Fanns olika burkar man kunde fylla och sätta på fyndiga etiketter. :D

Vi kunde ju självklart inte gå därifrån utan att köpa något...


Vattenmeloner! Tänkte på dig Sara. :D Så goda! Skittles har man alltid undrat hur det ska smaka, det var ju fruktigt och gott. Whoppers var lite som Maltesers (men inte lika goda) och påminde lite om Milkyway..

Efter Dundrum for vi på en springtur. Sedan har vi städat och duschat, nu blir det te, skorpor och Solsidan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0