Vad himla bra vi har det

Idag har det varit finväder, sol och jättevarmt! Vi gick efter floden, jag köpte varm choklad med marshmallows, Stewen tog en latte med karamellsmak. Vi satt och läste lite bok i solen också. Så himla härligt! Tänkte på dig Sara när vi gick på Butlers chocolate cafe. :) 


Ha'penny bridge


En pippi som gärna ville vara med på kort


Steffen tittar på nåt..


Jag med min choklad. Helnöjd!


"Å grönen är fortfarande såhär löva" utbrast jag idag. Haha ja vad ska man säga, typiskt mig?!


Tur att folk kan stava

Snart får vi vårat rum! Jag vill duscha, mitt hår är smutsigt..

Vi såg en rolig lägenhetsannons förresten.

Apatrament! :D

Ikväll ska vi titta på en till lägenhet! (Dock inte den ovan, haha)


Molly Malone


Inget är som väntans tider

Då har vi bytt hostel. Bara tre och en halv timme kvar tills vi får vårat rum.. yey!

Sitter nu i ett tv-rum där det finns ett biljardbord och godis/dricka-automater. Kul att det bara finns en boll till biljardbordet.

Har inte så roliga bilder att visa, orkar inte dra över från kameran just nu. Men ni får se lite matbilder i brist på annat. Då blir mamma glad iallafall! Äter, det gör vi.. Det är ett evigt ätande hela tiden.


Hostelfrukost.. Åh vad jag har hårdbrödsabstinens!


Fantastiskt god pasta carbonara.


Panini med pommes.


Stewens Irish stew.


Soup of the day - ost och broccoli.

Skulle inte tro det

Jag: Jag hade inte behövt jacka idag.
Stewen: Ska du dricka kaffe idag?!




Vi är så himla roliga!

Jag nästan dog

Ikväll såg vi Paranormal activity 2 på bio. Fy bubblan vad rädd jag var. Det är inte hälsosamt att se skräckisar på bio, jag vet, men ändå gör jag det. Haha.

Den var iallafall riktigt bra, och man satt på helspänn hela tiden precis som när man såg ettan. Ettan var nog bättre ändå fast jag tyckte den här var riktigt läskig också men allt blir ju mycket maffigare på bio.

Vi köpte en jättepopcornmeny med varsin gigantisk cola. Jag drack inte ens upp hälften! Helt sjukt vad mycket dricka. Hade ju förmodligen kissat ner mig om jag drack upp allt..


Stewen har hittat en blå bästis

Livet är härligt!

Idag har det varit finväder - sol och blå himmel. Vi köpte varsin macka och satt i Stephens green. Såå mysigt. Några donuts råkade jag köpa också, oops.. Jag ska svulla svulla tills vi skaffar eget place, då ska jag bli nyttig och börja träna. :D

Nu har vi några lägenheter vi ska titta på, det blir spännande!

Här kommer lite bilder. Jag måste ladda ner PhotoScape och Picasa så jag kan förminska och mixtra. Många fina bilder är för stora.


Fina löv


Visst ser den god ut? ;)


Igår åt vi Soup of the day, tomat och basilika. Mycket smaskigt och mycket soppa! Stewen fick äta det jag lämnade..






Stewen köpte en mössa från Quiksilver idag. Han velade och velade, provade och provade. Nu har han lite ångest för att han spenderat pengar så säg åt honom att han är himla snygg i den!

Hej Dublin!

Då var vi äntligen i Dublin för andra gången! Vi har det alldeles fantastiskt. Vårat hostel är fint och fräscht, ligger mitt i smeten.

Vi åt donuts det första vi gjorde när vi kom fram, heeelt sagolikt gott!! :D 



 
Åt middag på Eddie Rocket's, galet goda pommes där! Jag ser inte klok ut men jag matchade iallafall inredningen..


Vi gick in på en pub, lyssnade på livemusik (helt sjukt mysigt!) och Stewen drack Guinness såklart. Han var i sjunde himlen!

Känns riktigt bra att vara här igen. Nu vill vi bara hitta ett boende så snabbt som möjligt. Jag funderar hur jag ska göra med min vanliga blogg, kommer nog skriva där ibland också. Skulle vilja ha ny design dock. Jaja, det blir ett senare projekt.



Tänkte mest bara lämna ett livstecken, ser att vi haft några läsare som kikat in senaste dagarna. :D Vi ska göra en tidig kväll, är dödströtta nu. (Stewen verkar ha somnat bredvid mig)


Cheers!  


RSS 2.0