Sista mars

Imorse var det typ storm!



Syns det?




Något härligare väder när jag slutat jobba!


Hoppade på bussen lite längre bort, på vägen tog jag denna bild på liten söt vovve vid ett fruktstånd!


Blev akut sugen på glass också. Så vad gör jag? Köper glass såklart. (Skåda den härliga bakgrunden, höhö..) Kände mig tvungen att testa Magnum Ghana. Den var okej men ingen wow-upplevelse. Smakade för sött och massa noisette, ni vet sås man kan ha på mjukglass. Behöver inte köpa den någon mer gång!

Happy days!!

Den här tiden för prick en vecka sedan var vi på spelstället med Erika & Tommy! Kastade lite basket, spelade airhockey med mera... :D



Här får ni några blandade bilder från när bästa E & T var här. Vi hade så himla kul!! "Happy Days!" som busschauffören på Cliffs of Moher-turen sa. Hela tiden. "Happy days", "Perfection!", "Absolutely perfect"! Han var roligaste guiden ever! Så jäkla härlig. Sjöng, skrattade, skämtade. Och så lite "Happy Days" däremellan.


På hop on hop off-bussen mitt i stan. Spiran är 120 meter hög!


Trinity College, här snackar vi maffig skola!




Två av Dublins alla fina dörrar!


Tomi och Erajka vid St Patrick's cathedral!


Guinness Storehouse :)


Haha jag älskar den här bilden!


Häst och vagn :) Där ser ni hästens huvud också, haha!


En av alla goda middagarna, hamburgare på Eddie Rocket's. Steffen & jag är nöjda!


Kilmainham Gaol, ett gammalt fängelse som slutade användas 1924. Läs mer om detta här, himla intressant faktiskt! (Jag har varit där tre gånger nu) Fängelset har haft stor betydelse för Irlands historia. (Flera filmer har spelats in där också, bland annat In the name of the father)


Scoop the poop!




På väg till Cliffs of Moher stannade vi till bland lite sten.. Ingen vet hur man fått upp det där blocket!



Cliffs of Moher förtjänar ett eget inlägg, bildbomb kommer inom kort! :D


(Haha jag såg just Stewens inlägg, precis efter att jag skrivit detta - Happy days där också!!)

Happy days, happy days!!

Fick ett underbart besked idag...pengar tillbaka på skatten...mycket mer än vad jag räknat med också, samt att imorrn får jag lön... Happy days, happy days med andra ord.

Annars så rullar det på som vanligt, jobb, jobb och jobb...visst saknar man att vara arbetslös men alltid kul att tjäna lite pengar :D


Ekorrar i parken och hes i halsen

Imorse for jag ut och sprang en sväng i parken. Kände mig ganska ensam, mötte typ 2 personer under tiden... Däremot mötte jag ett antal ekorrar och massa fåglar. Hade kunnat få en finfin bild på en ekorre som helt plötsligt satt på en sopkorg som jag sprang förbi. Andra varvet var det också en ekorre där! Kanske samma? Så jäkla söta de är, lurviga och fina. Himla fluffiga svansar. Jag tänkte ta digitalkameran med mig men ändrade mig i sista stund, tänkte att jag inte skulle få stanna upp och ta massa kort utan bara springa på. Jag skulle ju ha tagit kameran med mig!! 

Jag har för övrigt nåt knas i halsen, är så konstigt hes. Låter som värsta tonårskillen i målbrottet. Eller som en gubbe med whiskeyröst.



Ännu en blombild, älskar dessa rosa blommor som finns överallt!


Bara en helt vanlig dag

Jo vet ni vad, jag har inte något speciellt vettigt att skriva. Inte för att jag brukar ha det visserligen, men ändå.

Har jobbat samma skift Steffo och jag idag, 8-16. Hade rast precis samtidigt också, haha!

Efter jobbet blev gick vi och handlade. Verkligen ingen höjdare att gå på affären vid 17-tiden, man blir tokig på allt folk. Sen tänkte vi för en gångs skull åka luas (spårvagn) hem eftersom vi hade en hel del att bära, plus att vi var trötta och hungriga. Tror ni inte då att luasen precis slutar att gå, det var visst något som hände så att de var tvungna att stänga av. Så då var det bara att knata hem.

Tänkte börja lägga ut någon bildbomb från när Erika & Tommy var här, men det får bli en annan dag. Kanske imorgon!



En blombild i brist på annat. Riktig miniblomma det här!

Rosa flowers

Joho då var det måndag, igen! Jag började jobba kl 11, hann ut på en springtur på morgonen. :)
Angående hästen i förra inlägget, helt sjukt vad flummigt det ser ut. Den vrider bara huvudet men det ser ju verkligen avkapat ut!

Nä nu är rasten slut. Här får ni se en härlig blombild! :D


Tomt och trist

Imorse åkte Erika & Tommy hem. Vi har haft det så himla bra, fantastiskt roligt att de kom hit!! Mindre roligt att de ju var tvungna att åka hem. Det är väldigt tomt och trist nu!

Kanske dyker upp ett gigantiskt bildregn så småningom, (eller flera bildbomber) ni får nöja er med den här bilden så länge.


Vi åkte häst och vagn, haha. Hästen ser halshuggen ut..


Cliffs of Moher

Vi är uppe tidigt för idag ska vi hit!!


(Bild från 2009)

På Dublin

Erika är på semester på Dublin!!

Nu väntar nya äventyr i Irland...


Ut på stan hela dan

Idag far vi ut och turistar med Erika & Tommy, whoop whooop!!

Så nä ni förstår väl att här blir inte många ord skrivna, nu är det frukost och sen far vi ut på äventyr.



Här är Stewen för prick två år sedan.

Wohooo!!

Klockan är snart 10 här, började kl 7 idag och jobbar till 15. Stewen ska hämta upp Erika & Tommy på flygplatsen. :) Jag vill bara att klockan ska bli 15 nu så jag får fara hem! Vad jag längtar!! :D

Kollade just in bilddagboken lite (laddar aldrig upp bilder där mer, borde kanske göra det bara för kul) och hittade den här blombilden. Den laddade jag upp för prick 2 år sedan, då var vi ju också här i Dublin!




Bara för att jag är fikasugen (läs hungrig) så får ni glo på Starbucksfika också. ;) Det här var första gången jag var på Starbucks(!), 5 mars 2009.


Mmm...

Imorgon kommer dom!

God morgon!

Idag klev jag upp före 8, for ut och sprang en sväng. Jag hade skrivit upp i almanackan att jag skulle springa idag, och om jag inte gjorde det skulle Stewen få ge mig ett valfritt straff. Bra knep, för inte vill jag ju bli straffad heller! Han kan ju kontrollera mig också med pulsklockan.. hehe.

Nu blir det dusch, frukost och en sväng på stan tror jag visst. Sedan väntar jobb 13-21.
Värsta sommarvärmen idag förresten, jag höll på att svettas ihjäl när jag sprang! Men det är himla härligt att springa i parken, det luktar så himla gott ute nu också när det blommar och blir grönare! :D

Och hallå gu vad jag längtar, imorgon kommer Erika & Tommy hit!! Fifasen vad kul vi ska ha! :D


Haha en flummig bild på oss!

Ebb och flod...

Förmiddag VS eftermiddag i Dublin.





20 mars 2011

Whoop whoop!

Söndagen började med en prommis till Stephen's green där vi flanerade runt med varsin glass. Twister med vanilj, det åt vi även sist vi var här, (2009) sjuukt god! Nu har jag lite sådär tvångstankar att jag måste ta kort på varenda glass jag äter. Som i Thailand.




Det är himla vårigt ute nu, så häärligt! Det är ljust när man tar tidigaste bussen på morgonen och det är ljust längre på kvällarna.

Iallfall, efter glassandet åkte vi till Dundrum på en liten shoppingtur, det var väldans trevligt!


Vi åt på KFC, popcornkyckling - fantastiskt gott! Det skulle vara så himla enkelt att bli tjock här. All onyttig mat är ju så mycket billigare än "vanlig" mat?!



På vägen hem stötte vi på en ny affär. På håll tänkte vi att vad tusan är det där för ställe. "Happy Pills". Man tänkte ju lite på... knark? Lyckopiller?

Det visade sig att det var en godisaffär! Massa amerikanskt godis, glass och lösgodis. Fanns olika burkar man kunde fylla och sätta på fyndiga etiketter. :D

Vi kunde ju självklart inte gå därifrån utan att köpa något...


Vattenmeloner! Tänkte på dig Sara. :D Så goda! Skittles har man alltid undrat hur det ska smaka, det var ju fruktigt och gott. Whoppers var lite som Maltesers (men inte lika goda) och påminde lite om Milkyway..

Efter Dundrum for vi på en springtur. Sedan har vi städat och duschat, nu blir det te, skorpor och Solsidan!!

Glassig lördag

Idag har jag jobbat 9-17. Ganska skönt att jobba helgdagar ändå, idag var vi bara 4 stycken på vårt kontor. Det är ju som kul för det blir lite mer socialt då! Sedan ringer det inte lika mycket på helgerna. Nog för att jag mest hade mail på schemat idag. (och vad jag jobbade på, svarade på 80 mail - det är nog bra tror jag)

(För er som inte hänger med så går jobbet ut på att boka hotellrum runt om i världen)

Nä nu blir det att sätta igång en tvätt. Haha kul lördagsnöje... Men det blir även film och glass! En lugn hemmakväll, sedan blir det lite mer upptåg till veckan när Erika & Tommy kommer hit. :D



Cissi visst var det du som gillade den här? :)
Ni andra, har ni någon Häagen Dazs-favvo?!


Morgonbio

Inte helt dumt att gå på bio en lördagsmorgon...lite folk och billigt är det också...60 spänn kostar det. Trodde inte det skulle bli nån bio idag för jag var tvungen att gå till banken som stulit pengar av mig...men när jag kollade kontot så hade pengarna kommit tillbaka, så det firade jag med att se The Adjustment Bureau. Helt okej film, men hade väntat mig lite mer action...speciellt när man läser att det ska vara en blandning mellan Inception och Bourne...vill inte sträcka mig så långt. Men som sagt för 60 spänn så ska man inte klaga.

Varmt är det ute också...kanske dags att plocka fram shorts snart. Synd bara att Karin jobbar idag igen. Hoppas det är lika bra väder imorrn så vi kan hitta på nått ute.

Cheers!

Fredagsmyyys

Vi har nyss ätit nyponsoppa med biskvier och grädde. Gott! ♥
Nu blir det att se denna film, hoppas den är bra.


Dagen efter St Patrick's day

Hiskeligt mycket folk ute idag! Tjockt med människor på gatorna såg jag när jag åkte med bussen. Jag sprang bara och handlade det nödvändigaste (som idag var flingor, grädde och broccoli) och så gick jag hem. Fort som fasen, avskyr när det är sådär ursinnigt mycket folk. De vet inte hur man går heller! Blir bara irriterad när folk går supersakta typ fem stycken i rad och plus att det springer folk kors och tvärs och typ tittar åt fel håll. Inte bra.

Nu ska väl alla fira St Patrick's hela helgen antar jag. Det levde om inatt också förresten, och då ska ni veta att vi ju bor 15-20 minuters gångavstånd från själva Dublin city... Sen imorse mötte jag en hel del partajande människor som förmodligen var på väg hem, haha!



Här har ni förresten "Chokladfabriken", där har de världens godaste varm choklad och helt fantastiska våfflor. (Bildbevis!) Erika & Tommy - hit ska vi!! :D Vad jag längtar tills ni kommer!


Friiiday

Känns verkligen inte som fredag för mig... Kanske för att jag var ledig igår.

Började jobba klockan 7 imorse. När jag börjar 7 stiger jag upp typ 05.20 (tar en buss som går 06.20) och brukar ha en tendens att vakna mitt i natten. Nu har jag inte gjort det på ett tag men inatt vaknade jag pigg som en lärka (säger man så?) Tittade på klockan och då var den 03.14. Så jäkla läskigt, det är alltid runt 03.15!

Inatt hade jag jättesvårt att somna om, låg bara och vände och vred på mig. Stewen blev nog tokig.
Lyckades somna om till sist men då var jag ju såklart dödstrött när alarmet ringde!

Nu har jag snart slut på min lunchrast. Sedan har jag Kana (mail) resten av dagen.



Tur att det står på gatorna vilket håll man ska titta. Vara extra tydlig med pilar kan ju vara bra för till exempel mamma som har svårt för höger och vänster. Haha!

St Patrick's festival

Här får ni se lite bilder från idag! Sjuuukt mycket folk och gröna hattar... (Jag nöjde mig med en grön kofta, haha)
Fanns alla de möjliga kreationer i paraden. Grisar, hundar, akrobater, orkestrar... Orkade dock inte se hela alltet, pallade inte all trängsel plus att jag började frysa mot slutet.












Paddys day

Idag är det den 17 mars vilket innebär Irlands nationaldag - St Patrick's Day!

Firandet är till ära av St Patrick, Irlands skyddshelgon. Googlade just lite och fick veta att det sägs att St Patrick använde shamrocks (ni vet den gröna klövern) som symbol för den heliga treenigheten. Han var den som tog kristendomen till Irland.

Det är stor parad här i Dublin, självklart ska jag ut och kika på den. Jag är ledig idag men Stewen jobbar tyvärr..

Vi var ju faktiskt här även 2009 på St Patricks day, såhär såg det ut då!




Känns som att det var igår vi satt i det där pariserhjulet! (Ni ser väl min shamrock på kinden?)

Mannen som matade fåglar



Läste hos Anna som har bloggen Garderobsgrubbel & Byråbekymmer om ett kul program där man kan göra Polaroidbilder. Haha, hur fränt som helst! Ladda ner programmet helt gratis! Här är en bild på Stewen när han matar duvorna i Stephens green.

Förresten är det någon som vet vart man kan få tag i en riktig Polaroidkamera? Jag har alltid velat ha en!

Kalla kylen



Här ser ni min frusna frukost från imorse. Man överdriver inte när man säger att våran kyl är en kylig en. Gurkan håller på att förvandlas till en isbit och spenatbladen fryser fast i varandra.

Haha.

Nu går jag hem från work!

Veken som drunknade

Steffen och jag tänder ljus typ varje kväll. Tror att vi är inne på det fjärde förpackningen 100-pack värmeljus sedan vi kom hit. Haha. (Sen har vi ju massa doftljus också såklart)

Kolla vad som hände en kväll - upptäckte att ett ljus hade slocknat. Veken var spårlöst försvunnen och det var alldeles slätt och platt. Vart tog veken vägen?



Söndag 13 mars


Temple Bar. (Fixad i PhotoScape)

Sköna söndag

Idag har vi ätit årets första mjukglass. :)


Av glass blir man glad!


Det blev Raspberry ripple cone. Finns även lime och choklad. Varför har vi inte sån här glass i Sverige?!


Stewen ser en aning ängslig ut men det var han inte..


Rosa blommor! Snart blommar det på riktigt överallt! :D Längtar!

Lord of the Dance

Ledtråden till vad vi gjorde igår var ju "dans" och nu ska ni få höra! Inte var vi och dansade själva utan vi satt stilla i biosalongen...

Vi såg Riverdance i 3D! Lord of the dance, så jäkla häftigt. Otroligt fränt med 3D alltså, kändes som att människorna verkligen var där på riktigt. Flera gånger höll jag på att börja applådera! Musiken var så himla härlig också, riverdance är något jag måste se live någon gång i mitt liv!

Haha när Michael Flatley dök upp så tänkte jag bara på Chandler i Vänner. "His legs flay about as if independent from his body!" Ni vet det här.



Vi träffade Rango också, haha.  Visst var vi snygga i 3D-brillorna?! Tyckte det var lite roligt att det stod på förpackningen att de inte fungerar som solglasögon...




Hittade ett youtube-klipp, kolla in!! Många månaders träning bakom detta... Helt sjukt vad duktiga de är!

Saturday night

Jag: Jag blev sugen på jellybeans.
Stewen: Jägermeister?
Jag: JELLYbeans!
Stewen: Jag hörde.



Gissa vad vi har gjort ikväll?! Kika in igen imorgon så får ni höra.
Det var helt otroligt häftigt!

Ledtråd: dans.


En blomma som inte alls har med texten att göra.

Den tolfte klockan tolv

Så fult, kollade precis på klockan på datorn som visade 12.00. Och så är det den 12:e idag. Fräääsigt typ!

Sitter på jobbet och förundras över mitt te. Haha. Det ser ut som kiss...

Usch nu vill jag inte dricka mer.

Eller nä jag ljög, klart att jag dricker upp det. Vaniljsmak vetni!


Liten i det stora



En söt and i det stora blå... :)

Då var det helg igen

Veckorna bara flyger iväg, har redan jobbat i 3 veckor...tyckte nyss att jag börja. Trainingen är iaf slut nu så nu kör man solo...fungerar helt okej...dock mycke småsaker som man inte kan än. Har redan haft en arg "kund", han tyckte att jag var för långsam med att hitta hans hotell å priser mm... Inget allvarligt egentligen...har haft värre :D

Som sagt nu är det helg...Karin jobbar givetvis imorgon...så jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske går å ser en bio som går kl 10.10...är rätt okej med popcorn och cola till frukost. Annars blir det väl att se nån film hemma...ligger efter i mitt filmtittande....hade inte sett en film på 10 dagar förrän jag såg Season of the Witch nu ikväll...10 dagar utan film...det har inte hänt sen vi kom hit :D

Kanske måste se en till film nu...hmm

På jobbet

Stewen lämnade just kontoret, själv är jag hemma om ungefär 5 timmar.
Oj vad långt bort det lät!

Här får ni se en härlig hoppbild på min kära Steffen. Cool va?



Ljusaffär!



Igår hittade vi en hel affär full med Yankee-ljus! Inte tråkigt! Vi luktade bara lite snabbt för sedan gick vi till Sinnotts med några från jobbet för lite karaokekväll, haha. (Sjöng dock ingenting men det blev lite surr och mat) Trevligt!

Ska ta en heldag inne på den där ljusaffären snart, hehe... Synd att ljusen är så dyra bara! Ska leta ditt ljus Sara, Shortbread cookie visst? :)

Yellow breakfast

Tji fick jag. Inte blev det någon fotoprommis. Det duggregnade lite när jag kom ut, och batteriet till kameran tog slut. (Oops, rim!) Men jag tog iallafall trapporna ner och upp. (Jobbigare än vad det låter) Nu har jag gjort två matlådor och ätit frukost. Inspirerad av moster Annelis frukostinlägg får ni här se hur min frukost såg ut. Man kan väl utan att överdriva säga att den gick i gula färgens tecken. Eller ska man säga orange?

Den ser inte så mycket ut för världen men gott var det!



Där bakom ser ni matlådorna och nä det är inte bara broccoli, utan tortellini med broccoli! Smör, örtsalt och basilika på det. Fantastiskt gott och hur simpelt som helst.

Hej Fredag

Tjosanhejsan!

Fredag idag och jag jobbar 13-21. Wohoo! Nu ska jag bege mig ut på en liten fotopromenad. Sedan är det bara att duscha, äta och gå till bussen. Jobbar även imorgon, 9-17.

Vad ska ni göra i helgen?


Bild från i söndags

Sheep!

Det är något speciellt med får. Jag älskar får! Fick se en hel del i lördags på Wicklowturen, några lamm också som bara var några dagar gamla. Så himla himla söta!

(Tre första bilderna är tagna genom fönstret på bussen!)


Visst ser det sådär härligt irländskt ut?









Stewen får till det!

Idag efter lunchen.


Jag: Tic tac? (Tar fram en Tictac-ask)
Stewen: Tack tack.


(Haha, mitt kortaste blogginlägg genom tiderna!)

Jag vill sova

Ganska jobbigt att vara sjukt trött och inte få somna än för att man måste hänga en tvätt. Men men, bara att vänta, snart klart tror jag!

Tummen ner för att man måste tvätta efter 20.00 hos oss bara för att elen är så dyr. Dubbelt så dyrt på dagen typ.

Tummen (skrev Tuppen först, kanske ni förstår att jag är trötter?) upp för mina fossingar som är som nya efter att jag filat dom. Hade värsta hårda kanten på ena hälen som nu är borta, tack för det fotfilen!


Jag i lördags på Wicklow Mountains-utflykten. Otroligt fina vyer!

Pannkakstisdag

Läste just att det är Internationella kvinnodagen idag? Det är ju för tusan fettisdag också! Åh vad jag hade velat ha en semla!

Här i Dublin var det visst Pancake Tuesday. Jobbet bjöd på pancakes, inte tråkigt! :D

Bara för det så får ni en bild från våran mysiga frukost i söndags med mamma och pappa. Där blev det både pancakes, scones och bagels. Fruktansvärt gott, jag älskar ju frukost!! Erika & Tommy, hit måste vi när ni kommer! :D


Kvällsfika!

När man tycker att det är sjukt jobbigt att ta sig till duschen så känns det alldeles för härligt när man väl är där. Jag hade kunnat stå i duschen till imorgonbitti kändes det som.

Gissa vad vi ska göra nu?!



Dum fråga, ni ser ju! :P Vi ska äta nyponsoppa med mandelbiskvier! Och se One Tree Hill. :) Sen är det bara att gå och lägga sig!

Två fina

Här får ni se två bilder från igår då vi åkte till Howth.

Första bilden har jag redigerat lite som ni ser. Tyckte det blev rätt coolt! Bilden på blommorna är inte fixad. Gillar den! :)




Tillbaka till verkligheten

Fi satiken vad trött jag är! Börja jobba 7 efter att ha varit ledig 4 dagar var ingen hit, haha.

Har varit och handlat efter jobbet och nu ska jag börja laga lite mat. För er som är nyfikna kan jag meddela att det blir spaghetti och skinksås! Stewen är nog hemma närsomhelst.






















Här har ni en Shepherd's pie som jag åt första kvällen mor och far var här. Mycket god. Och jag älskar sånt där bröd!

Håller på att föra över massa bilder från helgen, har väldigt mycket fint att visa er ska ni veta!


Vad tiden sprang iväg

Då var helgen slut, gu vad dagarna har gått (ovanligt) fort! Idag blev det som sagt frukost på Bewley's och utflykt till fiskebyn Howth. Sjukt mysigt! Middag på Brazen Head, Irlands äldsta pub. Och så lite fika och surr i lägenheten. Följde mor och far tillbaka till vandrarhemmet, var ju tvungna att se till så att de tog sig dit ordentligt, haha. Imorgon åker de hem. Och vi ska till jobbet igen... Vad himla jobbigt det kändes!

Oj jäklar min fot somnade, aaaaahh jag dör vad det är obehagligt!! Herrejistanes.
Nä alltså vad tomt och tråkigt det blev nu när mamma och pappa for. Man fick genast lite hemlängtan!

Nu väntar duschen, och efter det ska vi se Solsidan så vi får skratta lite. Sedan blir det att sova, jag ska upp och jobba 7 imorgon!


Wicklow Mountains

Idag blev det en heldagsutflykt till Wicklow och Glendalough! Så himla roligt, och sjukt fina vyer. Fick många fantastiskt fina bilder och våran guide var i toppklass, så det var verkligen jättelyckat. Vädret hade dock kunnat vara bättre. Typiskt att det blev molnigt och disigt precis idag när vi skulle ut på landsbygden, senaste dagarna har det varit sol mitt på dagen.

Vi har varit där de spelade in PS. I love you och Braveheart! Sett fina sjöar och gamla kyrkor, kors, gravstenar... För att inte tala om alla får, hur många som helst! Och några små lamm. :D Ni får se bilder en annan dag. Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon. Då väntar mysfrukost på Bewley's och en tripp till Howth!



Klicka här och lyssna på Galway Girl! (Jag bara älskar låten!) Ni ser bron i början - där var vi idag. :)


Freeeeedag!

Ännu en dag med mor och far på stan, vi har hunnit med massor! Vikingamuseum, fika, katedraler, Kilmainham Gaol (gammalt fängelse)... Soup of the day och lite shopping. :) När Stewen joinade oss gick vi en sväng i Temple Bar, sedan blev det middag. Efter det spelade vi lite spel på spelstället. :D Nä jag orkar inte skriva mer nu, ni får se bilder senare!

Imorgonbitti blir det Wicklow Mountains, ska bli jättekul! Kamerabatteriet är på laddning... Nu ska jag hoppa i säng!


Ni får kolla på vad bästa mor och far tog med sig till oss från Sverige. :D Stewen är väldans nöjd över sitt snus. Jag har längtat efter örtsalt, och så fick jag två sorters! :) Nyponsoppa och massa mandelbiskvier var ju inte heller tråkigt!

Snus

Sitter nu på jobbet och väntar på att vi ska börja...ännu en dag med training...ska bli skönt att få börja jobba på riktigt snart. Vi får ta samtal om vi vill men jag väntar tills vi verkligen måste...kommer att ta nog många samtal ändå så varför stressa :D

Har iaf fått snus nu och det var verkligen en kick när man tog första...det märkliga är att jag inte varit sugen på snus alls sen vi kom hit...men nu när jag börjar jobba så är det nästan ett måste...finns inte mycket som slår en kopp kaffe och en snus när man jobbar...

Ser fram emot helgen också....helgerna får en helt annan betydelse när man jobbar....är man arbetslös så är det bara helt vanliga dagar egentligen... Vi ska iaf på några utflykter med Karins föräldrar....Wicklow och Howth står på schemat...ska bli skoj.

Nä nu måste jag hämta en kopp kaffe så jag får ta dagens första snus.


Turist-torsdag

Bjuder på en liten bildbomb med bilder från igår! Min mor och far är ju som sagt här, och igår gick vi på Guinness Storehouse (Dublins turistattraktion nummer 1) och på Natural History Museum. Sånt som pappa gillar! :D Vi åkte "hop on hop off"-buss, värsta turistbussen som åker runt överallt. Så de har fått se det mesta nu. :D Först råkade tjejen ge oss fel bussbiljett, hon gav oss till flygbussen istället... När vi gick tillbaka och sa till så fick vi 3 gratisöl, haha.. Så de drack mamma, pappa och Stewen till middagen igår. :)

Idag blir det att åka lite buss igen, vi köpte 2-dagarsbiljett.. Få se vad vi hittar på, äta glass i parken vill jag göra! :D Hoppas på finväder idag igen. Igår blev det himla soligt och fint.







Mamms och papps är här!

Världens bästa mamma och pappa har anlänt till el Dublino idag! :D Så himla roligt! Både jag och Stewen slutade kl 15, vi möttes upp utanför vandrarhemmet och så fick vi se deras rum. Väldans fint! (Vi har bott där också)

Det blev en sväng på stan - till Stephen's green, Ha'penny, Temple Bar osv... Gick och åt gomat på en mysig pub. Mamma och pappa åt Irish stew, jag tog Shepherd's pie och Stewen valde Steak & mushroom-pie. :)

Nu är klockan drygt 22 och vi ska så smått börja dra oss mot sängen. Stewen jobbar imorgon till 16 men jag är ledig torsdag - söndag! Så imorgon ska vi ut och turista, jag och mina parents. :D

Det blir inga bilder från ikväll, jag orkar inte ladda upp. Ni får se lite rosa blommor, såhär ser det nog ut om någon månad! Eller alldeles snart kanske, tycker att det har börjat blomma en massa redan. :)

(Bilder från april 2009)





RSS 2.0